Buro

 

Barkhuis Projektservice (BPS) is een bouwkundig ingenieursbureau en sinds 1991 gevestigd in de plaats Haren. BPS verzorgt zowel het ontwerp op particulier- en utilitair terrein, alsmede daarmee samenhangend de integrale bouwkundige projectvoorbereiding en uitvoeringsbegeleiding.

Het bureau omvat een klein team van zeer ervaren specialisten, dat zich onderscheidt door een uiterst persoonlijke betrokkenheid, klantgerichte benadering en een hoog verantwoordelijkheidsbesef. Dat dit niet slecht een doelstelling is, maar daadwerkelijk is geworteld in de genen van het bureau, getuigt de reeds twintigjarige en voortdurende betrokkenheid bij het initiatief, de bouwvoorbereiding- en uitvoering van inmiddels vele tientallen Rabobank projecten. De dienstverlening van BPS is specifiek gericht op het tot stand brengen van het programma van eisen van de opdrachtgever binnen het beschikbare bestedingsbudget.

Naast de integrale verzorging van het project, verricht BPS desgewenst eveneens deeltaken en faciliteert het ontwerp- en/of bouwteam met haar ontwerp-, advies- en management deskundigheid.

Werkwijze